Bewegen in de meivakantie met Buurtsport.

Gouda – Tijdens de meivakantie van 1 t/m 9 mei 2021 zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook deze vakantie staat er namelijk weer een leuk en gevarieerd beweegaanbod op de planning. Zo wordt er een 5 tegen 5 voetbaltoernooi georganiseerd, zijn er weer speurtochten en een wandelroute gratis te downloaden en kunnen ouders met kleine kinderen meedoen met (online) beweegoefeningen. Lees snel verder voor het volledige programma…

Beweegoefeningen voor de allerkleinsten

Dagelijks om 10:00 uur komt er via de Instagram en Facebookpagina van SPORT•GOUDA een filmpje met beweegoefeningen online voor ouders/verzorgers met kleine kinderen. Denk hierbij onder andere aan spellen met kleuren en ballonnen. Doordat er iedere dag een oefening online komt, kan er zelf bepaald worden wanneer deze uitgevoerd wordt.

Sport & autisme
Op maandag 3 mei organiseert SPORT•GOUDA een gratis beweegactiviteit in Sporthal de Zebra voor kinderen met autisme van 6 t/m 14 jaar. Aanmelden kan t/m maandag 26 april via inschrijven@sportpuntgouda.nl. Let op: er is maar plek voor 16 deelnemers dus wees er snel bij.

Beweegspektakel voor 6 t/m 12 jaar
Op dinsdag 4 mei van 10:00 – 11:30 uur vindt het altijd populaire Beweegspektakel plaats op de parkeerplaats bij Sportcentrum de Mammoet. Tijdens deze activiteit kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar kennismaken met diverse sporten en spellen. Vooraf reserveren en betalen is verplicht en kan via de webshop op www.sportpuntgouda.nl. Inschrijven voor deze activiteit is mogelijk tot maandag 3 mei 09:00 uur (max. 60 deelnemers).

5 tegen 5 voetbaltoernooi
Op donderdag 6 mei zal er op het voetbalveld van GC & FC Olympia een 5 tegen 5 voetbaltoernooi plaatsvinden voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Tijdens dit toernooi zal er met eigen samengestelde teams een toernooi plaatsvinden. Wie wordt uiteindelijk het beste team van Gouda? Het toernooi is van 16:30-18:00 uur en inschrijven kan tot zaterdag 1 mei bij Buurtsportcoach Jeroen (06-82391283).

Wandelroute en speurtochten
Ook voor de meivakantie hebben we weer een leuke wandelroute voor volwassenen en meerdere speurtochten voor kinderen en gezinnen bedacht. De wandelroute zal +/- 6,5 km zijn. We kunnen al verklappen dat het start- en eindpunt bij Het Goudse Hout West is. De speurtochten vol leuke opdrachten zijn gemaakt voor de wijken (Noord, Oost, West) van +/- 3 km. In de vakantie (1 t/m 9 mei) zijn de wandelroute en speurtochten gratis te downloaden op de website van SPORT•GOUDA www.sportpuntgouda.nl.

Buurtsport 12+
Bij de buurtsport 12+ kunnen jongeren in de leeftijd 12 jaar of ouder elkaar ontmoeten in hun eigen wijk in een veilig en sportief klimaat. Samenwerken, respect, zelfontplooiing en positief bijdragen aan de maatschappij zijn de belangrijkste aandachtspunten van deze sportmomenten. De buurtsport is op maandag, woensdag en vrijdag en er kan gratis aan deelgenomen worden. Meer informatie over locatie en tijden is de vinden op de website van SPORT•GOUDA.

Banen zwemmen in het buitenbad.
Er kan nog steeds dagelijks banen gezwommen worden in het buitenbad van het Groenhovenbad. Door de richtlijnen is een bezoek aan het buitenbad alleen op voorwaarde en met inachtneming van diverse maatregelen mogelijk. Reserveren voor een bezoek aan het buitenbad is verplicht en kan via de website van SPORT•GOUDA.

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.

Nieuws van locatie

Lessen deze week

Tags

Contact
Buurtsport.nl Papendorpseweg 99 | Postcode 3528 BJ Utrecht Telefoon: 06 87026424 Monarchvliderlaan 38 3544 DA Utecht E-mail:info@buurtsport.nl KvK 65799399 Fiscaal nummer 856264556
Clienten Services