Geen Boxtelse Nieuwjaarsduik in 2021

Het jaar 2021 wordt niet ingeleid met een Boxtelse Nieuwjaarsduik. Buurtsport Boxtel (BSB), dat al jaren de organisator is van het evenement waarbij durfallen recreatieplas De Langspier in duiken, vindt het niet verantwoord in verband met het coronavirus.

De organisatie geeft aan dat ondanks dat zij nog geen zicht heeft op de coronamaatregelen op dat moment, ze het risico niet wil nemen om op haar verantwoordelijkheid zoveel mensen bij elkaar te brengen. Volgens Buurtsport gaat het niet om de deelnemende kinderen, maar vooral om alle volwassenen die meekomen ter begeleiding.

Buurtsport Boxtel blaast sowieso al haar activiteiten af tijdens de kerstvakantie, waaronder ook een winterse activiteitendag zou vallen. De organisatie is wel blij dat zij tot nu toe de gymlessen en naschoolse sportactiviteiten door kan laten gaan. Het is namelijk extra belangrijk om basisschoolkinderen in deze tijd in beweging te houden, aldus BSB.

Nieuws van locatie

Lessen deze week

Tags

Contact
Buurtsport.nl Papendorpseweg 99 | Postcode 3528 BJ Utrecht Telefoon: 06 87026424 Monarchvliderlaan 38 3544 DA Utecht E-mail:info@buurtsport.nl KvK 65799399 Fiscaal nummer 856264556
Clienten Services