Nieuwkoop – Buurtsport Nieuwkoop heeft houdt een paar leuke activiteiten in de zomervakantie. Buurtsport is te vinden op Ladderhaak 3 (bij de scholen).

Op dinsdag 24 juli (10.00 uur) wordt de gymzaal een soort legerbasis, want deze ochtend kan de jeugd Lasergamen. Met echte laserpistolen! De bedoeling is dat je met je team jaagt op het ander team en ervoor zorgt dat ze zo snel mogelijk door hun 3 levens heen zijn. Houdt je dus van spanning en ben je niet bang in het donker (schemer)? Geef je dan snel op!

Waterslagbal wordt op maandag 30 juli (10.30 uur) gespeeld. Het is slagbal maar dan met zwembadjes als honken. Sta je in het veld en heb je even niets te doen? Dan mag je met sponsen de tegenpartij natgooien. Een leuk sportief spel met de nodige afkoeling.

Ben je meer van het rennen en verstoppen? Dan is het smokkelspel echt iets voor jou! Dat spel wordt gespeeld in het park (eerst melden op de Ladderhaak). Met je team probeer je zoveel mogelijk geld naar de andere kant te smokkelen zonder getikt te worden. Welk team wint? De smokkelaars of de politie? Doe mee op maandag 13 augustus om 10.30 uur.

Naast deze activiteiten zal Buurtsport ook een paar spontane uurjes aanbieden. Tijdens deze uurtjes mag je kosteloos meedoen met de activiteit die ze aanbieden. Deze activiteiten vermeld men de Buurtsport facebookpagina.

Tags

Contact
Buurtsport.nl Papendorpseweg 99 | Postcode 3528 BJ Utrecht Telefoon: 06 87026424 Monarchvliderlaan 38 3544 DA Utecht E-mail:info@buurtsport.nl KvK 65799399 Fiscaal nummer 856264556
Clienten Services