Reglement Buurtsport

Reglement Buurtsport                                                           www.buurtsport.nl

Inschrijven:

Voordat u zich inschrijft bij Buurtsport, dient u volledig op de hoogte te zijn van dit reglement. Wanneer u het inschrijfformulier heeft ondertekend, bent u lid van Buurtsport en verklaart u akkoord te gaan met de hierna vermelde bepalingen.

Start: Bij (mogelijke) lichamelijke klachten zijn leden zelf verantwoordelijk voor het consulteren van hun huisarts, voordat zij een training starten.

Lidmaatschap: Het lidmaatschap is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Buurtsport wil ook de mensen die vanwege omstandigheden niet  deelnemen aan sport de mogelijkheid bieden om wel mee te doen. Deelname aan het aanbod van Buurtsport is zo laagdrempelig mogelijk.

Openingstijden

Buurtsport behoudt zich het recht voor om in de zomer een aangepast rooster te maken en tijdens nationale feestdagen openings- en sluitingstijden te wijzigen. Leden worden o.a. via de website op de hoogte gehouden van wijzigingen.

Hygiëne en veiligheid

Met het oog op hygiëne is het dragen van schone sportkleding, sportschoenen die niet afgeven en het gebruik van een handdoek verplicht. Sportapparatuur en andere toestellen dienen na de training, door de gebruiker, schoongemaakt te worden.

De Buurtsport cultuur

Om de gezellige en informele sfeer bij Buurtsport te behouden, zijn er huisregels. Deze regels zijn over het algemeen simpel, logisch en goed te verklaren. Wanneer blijkt dat omgangsvormen vervagen, zullen de huisregels aangepast of aangescherpt worden.

 • Het deelnemen en actief meedoen met een sportactiviteit is geheel voor eigen verantwoording.
 • Buurtsport kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of ongevallen of het zoekraken van eigendommen.
 • Leden die het reglement negeren, vernielingen aanbrengen, misbruik maken van, asociaal gedrag en/of ander afwijkend gedrag vertonen, worden na één officiële waarschuwing direct uitgeschreven en de toegang tot het sporten verboden.
 • Alleen personeel van Buurtsport mag de geluidsinstallatie bedienen en deuren of ramen openzetten of dichtdoen.
 • Buurtsport bewaart gevonden voorwerpen en goederen niet langer dan 8 dagen.
 • In de trainingsruimte draag je binnenschoenen, evenals schone en correcte sportkleding.
 • Roken en het gebruik van alcohol zijn niet toegestaan.
 • Etenswaren zijn niet toegestaan in de trainingsruimte.
 • Alleen afsluitbare drinkbekers (bidons) mag je in de trainingsruimtes gebruiken.
 • Tassen, jassen of andere kledingsstukken laat je achter in de daarvoor bestemde ruimtes en neem je niet mee naar de trainingsruimte.
 • Het is niet toegestaan andere gasten lastig te vallen.

Heeft u vragen, klachten en/of suggesties? Laat het ons weten, stuur ons een e-mail: info@buurtsport.nl

Namens het team van Buurtsport: van harte welkom!

Buurtsport.nl

Nieuws van locatie

Lessen deze week

Tags

Contact
Buurtsport.nl Papendorpseweg 99 | Postcode 3528 BJ Utrecht Telefoon: 06 87026424 Monarchvliderlaan 38 3544 DA Utecht E-mail:info@buurtsport.nl KvK 65799399 Fiscaal nummer 856264556
Clienten Services